Τηλεκπαίδευση

 ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς και παιδιά
Οι ψηφιακές τάξεις  του σχολείου μας ολοκληρώνονται με ταχύτητα μετά από μεγάλο κόπο όλων των εκπαιδευτικών. Το εκπαιδευτικό υλικό για τους μαθητές μας ανεβαίνει και τις εμπλουτίζει σταδιακά.
Οι γονείς θα πρέπει να συνδεθούν στην αντίστοιχη πλατφόρμα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του ΠΣΔ, ώστε οι εκπαιδευτικοί να μπορέσουν να εντάξουν τα παιδιά στις εικονικές τάξεις.
Ζούμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις και γίνεται προσπάθεια να τις αντιμετωπίσουμε με νέα μέσα και αυτό έχει δυσκολίες και  καθυστερήσεις.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους, σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συμμετοχή σας.
Ελπίζουμε οι μαθητές μας να απολαύσουν τους νέους τρόπους επικοινωνίας που μας δίνουν οι νέες τεχνολογίες.
Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Η προετοιμασία του σχολείου μας για την χρήση  της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (ζωντανή μετάδοση ήχου και εικόνας) ολοκληρώθηκε.

Για να μπορέσουν οι μαθητές/τριες μας να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν σε πραγματικό χρόνο με τους εκπαιδευτικούς θα πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες από μέρους σας, στον υπολογιστή, στο tablet ή στο κινητό τηλέφωνο που θα χρησιμοποιήσει ο/η μαθητής/τρια.

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε, αναλυτικό video με οδηγίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ "Μαθαίνουμε σπίτι" Μαθητές Δημοτικού στον παρακάτω σύνδεσμο:

Τις επόμενες μέρες θα έρθει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, μήνυμα από τον εκπαιδευτικό της τάξης που θα έχει ημερομηνία, ώρα τηλεδιάσκεψης και ένα σύνδεσμο για σύνδεση στην ηλεκτρονική τάξη. 

Παρακαλούμε να δείτε το video και της οδηγίες και να προχωρήσετε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.

Οι συνθήκες για όλους είναι πρωτόγνωρες. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες και ότι πρέπει όλοι μας να βελτιώσουμε τις ψηφιακές μας ικανότητες σε μικρό χρονικό διάστημα. Η επένδυση του κόπου και του χρόνου μας θα είναι τελικά προς όφελος των παιδιών μας.

Ελπίζουμε να είστε όλοι υγιείς και να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτή την περίοδο.

Οι εκπαιδευτικοί του
3ου Δημοτικού.Σχολείου Πτολεμαΐδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.