Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΕΤΗΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (Δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων)

 

     Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την καθιερωμένη ετήσια αναμνηστική  (ατομική και ομαδική)  φωτογράφιση των παιδιών μας η οποία θα γίνει τo προσεχές διάστημα στο χώρο του Σχολείου μας. Σκοπός αυτή της δράσης είναι να έχουν τα παιδιά ένα ευχάριστο ενθύμιο από τα μαθητικά τους χρόνια.

 

     Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αφού εξέτασε προσφορές, έκρινε συμφερότερη τη συνεργασία με τη «ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ» η οποία θα παρέχει στον κάθε μαθητή/μαθήτρια το παρακάτω πακέτο:


  • Οκτώ (8) φωτογραφίες του παιδιού (μέγεθος ταυτότητας) και δύο(2) φωτογραφίες (διαστάσεων 15Χ21), μια (1) ατομική και μια (1) ομαδική.
  • Επιτραπέζιο φωτιστικό με φωτογραφία του παιδιού.
  • Κασετίνα με τυπωμένη φωτογραφία του παιδιού.

  • Ψηφιακό διακοσμημένο λεύκωμα (μέγεθος Α4) με ατομική φωτογραφία του παιδιού, ομαδική και ατομικές όλων των συμμαθητών.
  • Για τα παιδιά της Στ’ τάξης:
    Πλουσιότερο ψηφιακό διακοσμημένο λεύκωμα (μέγεθος Α4) με ατομική φωτογραφία του παιδιού, ομαδική, ατομικές όλων των συμμαθητών, φωτογραφίες των εκπαιδευτικών και του σχολείου.  

Το κόστος του συνολικού πακέτου είναι στα 12 €. Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε όσο το δυνατόν χαμηλότερο, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, διεκδικώντας την ποιότητα της φωτογράφισης και περισσότερα αναμνηστικά δώρα.

 

Παρακαλούμε όλους τους γονείς/κηδεμόνες να ανταποκριθούν και να καταθέσουν την Υπεύθυνη Δήλωση με την έγκριση τους για τη συμμετοχή του παιδιού τους στη φωτογράφιση αλλά και το ποσό των 12€. Τα χρήματα μαζί με συμπληρωμένο το έντυπο, μπορεί το κάθε παιδί να τα παραδίδει στη/στον δασκάλα/δάσκαλο του τμήματός του.

 

Σας ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.