Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας κάθε Τετάρτη θα παραβρίσκονται Ψυχολόγος και Κοινωνική Λειτουργός στα πλαίσια λειτουργίας Ε.Δ.Υ. με στόχο την υποστήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους. 
Η Ε.Δ..Υ. (Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης) αποτελεί ένα θεσμό του Υπουργείου Παιδείας που ενισχύει τη συνεργασία με την οικογένεια (γονείς, αδέρφια, ευρύτερη οικογένεια), με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής συμβίωσης και την αντιμετώπιση προβλημάτων προσωπικής ή κοινωνικής φύσης. 
Τα μέλη της Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της τάξης διερευνούν και εντοπίζουν το είδος των δυσκολιών και των εμποδίων στη μάθηση και την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. 
Η Διεύθυνση και το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τη φοίτηση, την πρόοδο και τη συμπεριφορά των παιδιών σας και μαθητών μας. Τα αιτήματά σας μπορούμε να τα λάβουμε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (3dimptol@sch.gr) ή τηλεφωνικά στο 24630-24676, ή στον-στην εκπαιδευτικό της τάξης ή απευθείας με την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό. 
Ελπίζουμε ότι η συνεργασία αυτή θα συμβάλλει θετικά στην εκπαιδευτική και προσωπική εξέλιξη των μαθητών μας και στην επικοινωνία μεταξύ του σχολείου και της οικογένειας του μαθητή. 
Περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργία της Ε.Δ.Υ. μπορείτε να βρείτε εδώ 

Για την επιτροπή: Κάραντου Αγγελική– Κοινωνική Λειτουργός

                                    Κυρικλίδου Δέσποινα– Ψυχολόγος,

                                    Νάση Μαρία – Ειδική Παιδαγωγός

                                    Νικολάου Νικόλαος – Διευθυντής του σχολείου

Η Επιτροπή Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης  (Ε.Δ.Ε.Α.Υ.)

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.