Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Δημιουργία Λογαριασμού Μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Αγαπητοί γονείς,
ύστερα από την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, να προχωρήσουμε στην μεθοδολογία της Εξ Αποστάσεως Διδασκαλίας για όλους τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να γίνουν ορισμένες απαραίτητες ενέργειες από μέρους σας, που αφορούν την εγγραφή των μαθητών μας στη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (www.sch.gr)  και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.sch.gr/students/ την οποία πρέπει να επισκεφθείτε και να κάνετε την εγγραφή.
 
Απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της εγγραφής είναι ο Αριθμός Μητρώου του μαθητή ή της μαθήτριας και η σωστή πληκτρολόγηση των στοιχείων, τα οποία μπορείτε να βρείτε στον έλεγχο προόδου.

Ο δάσκαλος της τάξης θα επικοινωνήσει μαζί σας, για την περίπτωση που δεν έχετε κρατήσει τον έλεγχο προόδου.

Σας κοινοποιούμε επίσης δύο έγγραφα με κατευθύνσεις και οδηγίες για την εγγραφή των μαθητών τα έγραφα μπορείτε να τα κατεβάσετε από τους παρακάτω συνδέσμους.
Εγκύκλιος ΥΠΑΙΘ
Οδηγίες Εγγραφής στο ΠΣΔ

Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email με το σχολείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@3dim-ptolem.koz.sch.gr

Παράκληση να παρακολουθείτε καθημερινά το email που υποβάλατε στο σχολείο καθώς και το blog του σχολείου για να είστε ενήμεροι. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του blog είναι:
https://3dim-ptol.blogspot.com/

Με τις ευχές όλου του προσωπικού του σχολείου για υγεία, θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Η διεύθυνση του σχολείου.


** Λόγω του μεγάλου φόρτου του σχολικού δικτύου (εγγραφές χιλιάδων μαθητών) προσπαθήστε σε ώρες βραδινές μετά τις 10:00μ.μ. ή νωρίς το πρωί 6:00-7:00 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.