Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Όνειρο θερινής νύχταςΣτο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου μια θεατρική παράσταση, λίγο διαφορετική από τις άλλες.

Ξεκίνησε σαν αστείο σχεδόν περίπου στα μέσα της χρονιάς. Αφορμή στάθηκε ένα μικρό απόσπασμα από το θεατρικό έργο του William Shakespeare «Όνειρο θερινής νύχτας» που συναντήσαμε στο βιβλίο Αγγλικών της έκτης δημοτικού. Δυο τρία ζευγάρια μάτια έλαμψαν, οι πρώτες ιδέες ήρθαν άμεσα, και αυτό που ακολούθησε ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι στον κόσμο του θεατρικού λόγου, της σκηνογραφίας, της ενδυματολογίας, της μουσικής και της έκφρασης.
 

 Το αποτέλεσμα επιβράβευσε τις προσπάθειες όλων. Η μικρή παράσταση των παιδιών, με αφήγηση και διαλόγους εξολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, μάγεψε ακόμη και τους μικρούς μαθητές και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι μικροί ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.Πολύτιμη στάθηκε και η βοήθεια της υπεύθυνης καθηγήτριας Θεατρικής Αγωγής, της οποίας η καθοδήγηση έδωσε στα παιδιά τη δυνατότητα να φτιάξουν μόνα τους τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν επί σκηνής.Τέλος, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διεύθυνση του σχολείου και στο Σύλλογο διδασκόντων για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο εγχείρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.